WebStrategija 09 – dodijeljene Zlatne nagrade za najbolje

Fotografija članka: WebStrategija 09 – dodijeljene Zlatne nagrade za najbolje

– Web marketing kampanja tvrtke Drap – "Životinjsko carstvo" napravljena je za Kraš. Osvojila je i nagradu Effie, kao i prvu Zlatnu nagradu na WebStrategiji
– Facebook kampanja, Frikomanija "Virtual Reality" koja je Fejs članovima omogućila lizanje virtualnih sladoleda! Rezultat je više od 70.000 polizanih sladoleda! Nagrada je otišla u ruke tvrtke Direct Media AD iz Beograda (Srbija)
– Kada korisnicima omogućite sudjelovanje u izradi budućeg proizvoda, kao što je t učinila "Olival kozmetika", tada dobijete nagradu. Priznanje odlazi u ruke iStudija.
– Za uspješnu online promociju novih brandova nagrađena je kampanja "Bonbon" marketinške agencije Gringernet
– Facebook aplikacija "Smiley revolucija" u kojoj su korisnici uploadali svoje osmjehe, također je nagrađena (agencija Bruketa & Žinić OM)
– I na jraju još jedna Facebook aplikacija odnosno virtualna igra "Afrika 2010" ostvarila je zavidnu popularnost na Fejsu, autori opet tvrtka Drap

Programski i ocjenjivački odbor WebStrategije 9 čestitao je svim dobitnicima na uloženom trudu u kampanje i brigu za svoje klijente.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.