webmajstori.net redizajniran nakon 8 godina

Fotografija članka: webmajstori.net redizajniran nakon 8 godina

webmajstori.net redizajniran nakon 8 godina

webmajstori.net, hrvatska online zajednica osoba koje se profesionalno ili osobno bave razvojem web stranica i raznim oblicima web poslovanja – sredinom rujna 2009. doživjela je redizajn i promjenu pristupa uređivanju sadržaja. Najvažniji novitet nanovo dizajniranog i programiranog weba mogućnost je objave članaka od strane registriranih članova foruma. Bilo koji registrirani član može se prijaviti na web, napisati i objaviti članak. članke se može komentirati i ocjenjivati. Webmajstori dijele zaradu s autorima članaka: na stranici s detaljima članka prikazuju se Google AdSense oglasi koji nose jedinstveni kôd autora članka. članke mogu pisati i novi članovi foruma – svatko se može pridružiti odmah sada i odmah početi pisati. Zainteresirani posjetitelji članke i novosti mogu primati putem RSS feeda – umjesto putem newslettera, kao što je to bilo popularno u vrijeme kad su webmajstori.net prvi put pušteni u promet.

Još je jedna novost katalog pružatelja IT proizvoda i usluga. U narednim će se mjesecima katalog popuniti tvrtkama i pojedincima koji su sa svojom djelatnošću povezani s webom i IT sektorom.

Odmah nakon predstavljanja novih Webmajstora porasla je posjećenost i utrostručio se broj pregledanih stranica weba, ne računavši forum.

Webmajstori.net prvi put su pokrenuti u studenome 2001. godine kao prvi web za web profesionalce u Hrvatskoj te su odmah nagrađeni svim relevantnim stručnim web nagradama u to vrijeme. Do danas se na forumu registriralo preko 10.000 članova koji su otvorili preko 23.000 tema i objavili preko 166.000 postova. Iako je web godinama stagnirao, posjećenost foruma stalno je rasla, do današnjih 1500 jedinstvenih posjetitelja dnevno.

Webmajstori.net projekt su web development studija , a webmajstore možete pronaći na adresi .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.