Web::INDUSTRIJA 2010 – kako domaće korporacije zarađuju na internetu?

Fotografija članka: Web::INDUSTRIJA 2010 – kako domaće korporacije zarađuju na internetu?

Web::INDUSTRIJA 2010 - kako domaće korporacije zarađuju na internetu?

Moderna vremena, stisnuta gospodarskom situacijom, današnjem poslovnom čovjeku, poduzetniku ili korporativnom menadžeru ostavljaju malo slobodnog vremena da se bavi internetom, web stranicama, društvenim mrežama (Facebook), a kamoli web-poslovanjem ili web dućanom.

Prema podacima Gemius Audience istraživanja, nešto manje od četvrtine Hrvata koristi internet, dok preko 60% čine oni od 15 pa sve do 34 godine. Skoro 60% tih istih korisnika 6 sati mjesečno traži turističke destinacije na webu i želi ih posjetiti – odnosno – želi platiti online. Da li je turizam gubljenje vremena? Prema istoimenom istraživanju iz kraja 2009. sportske teme zanima više od polovice hrvatskih korisnika interneta. Kupovina sportskih rekvizita, omiljenih grbova i zastava te ulaznica na utakmice… Još uvijek mislite da je Internet gubljenje vremena?

Poslovanje kroz Internet ima svoje principe i strategije koje treba usvojiti i primijeniti. Krivi potezi mogu postati skupa igra koja stavlja ključ u bravu Vaše tvrtke. Sreća je da kod nas već postoje specijalizirani profesionalci sa iskustvom za pojedina područja poslovanja na internetu. Ma koliko mala bili tvrtka, želite li i Vi da ona postane dio poslovne elite koja koristi internet u poslovanju onda Vas pozivamo na jednodnevni sajam (s edukativnim predavanjima!) Web::INDUSTRIJA 2010 koji će se održati 1. lipnja 2010. (utorak) u zagrebačkom Hypo EXPO centru. Na predavanjima će sudjelovati neki od najbolje ocijenjenih predavača od strane publike na poznatim konferencijama o internetu (Web::Strategija) te drugi profesionalci: Miroslav Varga (nagrađivani stručnjak za internetski marketing), Siniša Gavrilović (nagrađivani stručnjak za SEO), Davor Maričić (stručnjak za e-poslovanje), Krešimir Macan (poznati stručnjak za PR), Damir Podhorski (osječki web-poduzetnik), Davor Runje (stručnjak za društvene mreže), Goran Šikić (nagrađivani stručnjak za internetske medije) i drugi. Kao uvodni predavač očekuje se đuro Njavro (dekan Zagrebačke škole ekonomije i managementa), te Sanda Lončar – direktorica web portala 24sata.

Najbolje od svega je što Vam organizator sajma, tvrtka Marketing odjel, poklanja besplatan ulaz (s obzirom na gospodarsku situaciju!) svim malim i srednjim poduzetnicima te menadžerima u korporacijama koji se na vrijeme prijave putem službenih web stranica – .

Na sajam se predavanjima Web::INDUSTRIJA 2010 prijavile su se već stotine posjetitelja iz poslovnih krugova financijskog sektora, trgovačkog, građevinskog, turističkog i marketinškog te se očekuje sve više i više prijava. Online prijave su obavezne kako biste mogli ući na sajam, pogotovo na predavanja, a broj ulaznica je ograničen.

Web::INDUSTRIJA 2010 - kako domaće korporacije zarađuju na internetu?

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.