Web::INDUSTRIJA 2010 – besplatni ulaz za sve poslovne ljude!

Fotografija članka: Web::INDUSTRIJA 2010 – besplatni ulaz za sve poslovne ljude!

Web::INDUSTRIJA 2010 - besplatni ulaz za sve poslovne ljude!

Sajam će uvesti posjetitelje na edukativan način u inovativan svijet web poslovanja, zakonitosti nove ekonomije i novih medija koji ovdje vladaju, te međusobno upoznati posjetitelje koji nude i traže web usluge. Ulaz će za sve biti potpuno besplatan uz obaveznu online prijavu () jer je broj mjesta ograničen.

Osim razgledavanja štandova, pozivamo Vas na zanimljiva predavanja nekih od najbolje ocijenjenih predavača sa Web::Strategije, najveće web konferencije u Hrvatskoj prema mjerenju posjećenosti i javnoj ocjeni medija. Također, očekuje vas Business Speed Dating – novi hit mnogih poslovnih događaja!

Jedan od najpoznatijih hrvatskih spin doktora i PR stručnjaka za krizno komuniciranje Krešimir Macan povodom svog predavanja na sajmu izjavio je: "Tvrtke koje već danas ne koriste prednosti interneta za svoje poslovanje izlažu se velikom riziku da to naprave njihovi konkurenti. Korištenje društvenih mreža je samo zadnji korak kojeg je sve više tvrtki napravilo, sa željom da budu što pristupačniji i na usluzi svojim korisnicima. Pitanje je vremena kada će se virtualni brand tvrtke u svojoj važnosti izjednačiti s onim stvarnim. Da ne govorim o tome da će neke tvrtke jedino i imati ovaj virtualni brand.“

Davor Blaguški je u ime svoje tvrtke izjavio "Virtus dizajn prvenstveno se bavi produciranjem rješenja na Internetu pri čemu naglasak stavljaju na kvalitetu svojih web stranica i aplikacija, njihov pouzdan smještaj, njihovu optimizaciju i marketing. Posebno ističu važnost vođenja klijenata kroz proces izrade (tumačenje i savjetovanje) na za njih jednostavan i razumljiv način. Moglo bi se reći – biraju ići jednostavnim putem do kvalitetnih rješenja." Provjerite na sajmu Web::INDUSTRIJA i druge izlagače raznorodnih web usluga, upoznajte ih i sklopite posao.

Medijski pokrovitelji su Monitor.hr, tportal.hr, VIDI, Forum.hr, hrportfolio.com, Kompass te poslovni mediji Lider, Poslovni dnevnik, Poslovni.hr, BIZdirekt i drugi.

Web::INDUSTRIJA 2010 - besplatni ulaz za sve poslovne ljude!

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.