Web::Edukacija – travanj, 2010.

Fotografija članka: Web::Edukacija – travanj, 2010.

Web::Edukacija je ujedno i organizator sajma s besplatnim predavanjima za sve – Web::INDUSTRIJA 2010 (1.6.2010., utorak) i nadolazeće osme konferencije Web::Strategija (17.-18.06.2010., četvrtak i petak),

SEO seminar
SEO seminar (osnovni) se sastoji od predavanja o teoriji i primjeni SEO tehnika u internetskom marketingu. Nakon završenog seminara polaznici će dobiti detaljan uvid u mogućnosti ove moćne marketinške tehnike na webu, te će dobiti odličnu podlogu za daljnje usavršavanje oko SEO tehnika.
Početak: 22.04.2010. (četvrtak)
Trajanje: 5 sati popodne
Vrijeme: od 14:30 do 19:30
Mjesto: Zagreb, Avenija Vukovar 269D – VMD zgrada, 6. kat
Predavač: Siniša Gavrilović
Način izvođenja: predavanja, interakcija u grupi

Više na

DRUMARA – Društvena Marketing radionica
Danas kada je marketing interaktivniji nego ikad prije, te kako je postalo nevjerojatno jednostavno složiti internetsku marketinšku kampanju kroz društvene medije (Facebook, Linkedin, Twitter, te nekolicinu regionalnih društvenih mreža, blogova i foruma) – mnogi "klasični" marketingaši se znaju izgubiti u šumi novih pojmova i interaktivnih mogućnosti interneta. Ponekad su njihove kampanje tek djelomično iskorištene, a ponekad ni toliko.

Kako napisati blog, i što je bitno za blog, podjelit će s Vama naš najpoznatiji bloger Marko Rakar. Marko je postao široj javnosti poznat nakon vođenja uspješne Internet kampanje predsjednika Josipovića. O Linkedinu i Twitteru ćete saznati od Ane Balentović (službene voditeljice twitter kampanje konferencije Web::Strategija 6), a u marketing popularnog Facebook-a će vas uvesti Sir Željko Riha, ujedno i voditelj Web::Edukacije.

Početak: 29.04.2010. (četvrtak)
Trajanje: 5 sati popodne
Vrijeme: od 14:30 do 19:30
Mjesto: Zagreb, Avenija Vukovar 269D – VMD zgrada, 6. kat
Predavači: Marko Rakar, Ana Balentović, Sir Željko Riha
Način izvođenja: predavanja, interakcija u grupi

Više na

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.