WebCamp Zagreb 2013 okupio više od 600 programera iz Hrvatske i regije

Fotografija članka: WebCamp Zagreb 2013 okupio više od 600 programera iz Hrvatske i regije

U Hrvatskoj nedostaje kvalitetnih programerskih konferencija. To je dokazao WebCamp Zagreb 2013 koji je okupio više od 600 programera iz Hrvatske i regije.

Oglas

Na WebCamp Zagreb 2013 konferenciji, najvećoj regionalnoj konferenciji posvećenoj web tehnologijama, okupilo se osam naizgled nespojivih korisničkih grupa – Code@Six, FrontmanHr, FutureDEV, HUJAK, Python Hrvatska, ZgPHP, Girl Geek Dinners Hrvatska i Javascript Zagreb. Grupe su udružile svoje snage sa zajedničkim ciljem – ojačati web IT zajednicu u Hrvatskoj te brojnim sudionicima iz regije omogućiti razmjenu znanja i iskustva.

Iako prvotno zamišljena kao lokalna konferencija namijenjena web programerima iz Zagreba i šire okolice, ubrzo se pokazalo da je interes za sudjelovanjem puno veći. Sudeći po dojmovima sudionika, ovogodišnja konferencija nadmašila je očekivanja zajednice te u samo jednom danu okupila više od 600 IT stručnjaka. WebCamp Zagreb dokazao je upravo ono što se dalo naslutiti prošlogodišnjom konferencijom – Hrvatskoj i regiji nedostaje kvalitetnih programerskih konferencija.

WebCamp Zagreb 2013 konferencija

“Kad smo krenuli s organizacijom ovogodišnje konferencije nadali smo se većem broju sudionika, ali nismo ni sanjali da ćemo skoro pa utrostručiti broj ljudi. Glavni razlog su svakako kvalitetna predavanja i raznolikost u pogledu tehnologija i iskustva koju WebCamp pruža, ali i sama atmosfera na konferenciji koja je neformalna i daje ljudima priliku da se umreže i povežu”, izjavio je Miro Svrtan, organizator WebCampa. “Ovu subotu nije bilo bitno koji alat ili programski jezik netko koristi već iskustvo, ideja i dobra praksa koju može podijeliti s ostalima na konferenciji. A to je posebna vrijednost koju ovakva konferencija daje ostalima u struci.”

Više informacija o konferenciji možete potražiti na službenim stranicama .

WebCamp Zagreb 2013 konferencija

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.