WebCamp Zagreb 2013 – postani i ti predavač, prijavi svoje predavanje!

Fotografija članka: WebCamp Zagreb 2013 – postani i ti predavač, prijavi svoje predavanje!

Svi zainteresirani članovi tehnološke zajednice od sada mogu prijaviti predavanje za WebCamp Zagreb 2013 kako bi 26. listopada sudjelovali kao predavači na jednodnevnoj konferenciji.

Oglas

Prve ulaznice za WebCamp Zagreb 2013 konferenciju posvećenu web programerima u organizaciji osam korisničkih grupa podijeljene su u svega sat vremena dok će novi set ulaznica biti pušten sutra u 9 sati. Prijava predavača moguća je do 9. rujna dok će konačan raspored biti objavljen 16. rujna na redizajniranom portalu konferencije koji potpisuje tvrtka Trikoder.

Zainteresirani članovi tehnološke zajednice već danas imaju priliku prijaviti predavanje kako bi sudjelovali kao predavači na ovogodišnjoj jednodnevnoj konferenciji WebCamp Zagreb 2013, koja se održava 26. listopada u prostorima Hrvatske gospodarske komore na adresi Nova cesta 7. Prve ulaznice puštene u opticaj u srpnju su podijeljene u svega sat vremena te će zainteresirani polaznici već sutra u 9 sati moći rezervirati ulaznicu putem sustava Entrio. Ulaz na konferenciju je i ove godine 0 kn uz prethodnu rezervaciju.

Uvjet za odabir predavanja za je izrazito tehnička tema vezana uz razvoj web stranica i aplikacija ili predstavljanje specifičnih tehnologija. Izbor tema je širok te može biti vezan uz arhitekturu aplikacija do alata za razvoj, izrade web stranica za mobilne uređaje ili testiranje aplikacija. Prijava predavača moguća je do 9. rujna dok će konačan raspored  predavanja, koja će se odvijati u dva paralelna smjera, biti objavljen 16. rujna na redizajniranom portalu konferencije koji potpisuje tvrtka Trikoder.

“Trudit ćemo se osigurati zanimljiv plan predavanja koji će pokrivati aktualne trendove razvoja web stranica i aplikacija te ne sumnjamo da ćemo u iduća dva tjedna zaprimiti niz kvalitetnih prijava. Izbor nam sigurno neće biti lagan. WebCamp je izvrsna prilika za povezivanje s kolegama iz zajednice te prilika za čuti zanimljiva iskustva ljudi koji rade na sjajnim projektima. Nadamo se samo da ćemo moći osigurati mjesta za sve zainteresirane sudionike jer nam ulaznica ponestaje, a još je dva mjeseca do konferencije.”, izjavio je Miro Svrtan ispred organizacijskog tima WebCampa.

Konferencija se odvija u organizaciji osam korisničkih grupa – Code@Six, FrontmenHr, FutureDEV, HUJAK, Python Hrvatska, ZgPHP, Girl Geek Dinners Hrvatska i Javascript Zagreb – čiji se predstavnici nalaze u stručnom žiriju koji će odlučiti o konačnom rasporedu predavanja. Hrvatska gospodarska komora partner je konferencije WebCamp Zagreb.

Više informacija o WebCamp Zagreb 2013 konferenciji potražite u našem .

WebCamp Zagreb 2013

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.