WebCamp Zagreb 2013 na konferenciji za programere očekuje se oko 500 sudionika

Fotografija članka: WebCamp Zagreb 2013 na konferenciji za programere očekuje se oko 500 sudionika

Ovogodišnja WebCamp Zagreb 2013 konferencija mogla bi biti itekako jaka jer se, kako saznajemo, očekuje više od 500 sudionika ove konferencije za programere.

Oglas

Kako nam javljaju organizatori, zbog velikog interesa programera, dizajnera i zainteresiranih pojedinaca konferencija WebCamp Zagreb 2013 se seli u prostore Kongresnog centra Hypo Expo XII, Slavonska avenija 6, gdje će moći okupiti dvostruko više sudionika nego što ih je bilo prošle godine. Sudeći po broju prijavljenih sudionika konferencija WebCamp Zagreb postaje jedno od ključnih mjesta okupljanja tehnološkog sektora.

Osim jedinstvene prilike za razmjenom iskustva i znanja o novim web tehnologijama i metodologijama, sudionici WebCamp Zagreb 2013 konferencije (www.webcampzg.org) će se moći družiti se s kolegama i kolegicama iz regije koji su najavili svoj dolazak. Raznovrsne teme bit će predstavljene kroz 24 predavanja o web tehnologijama i metodologijama od sveukupno 66 prijavljenih, a odvijat će se u dva smjera. Raspored konferencije objavljen je na službenim stranicama konferencije.

Konferencija se odvija u organizaciji korisničkih grupa web programera: Code@Six, FrontmenHr, FutureDEV, HUJAK, Python Hrvatska, ZgPHP, Girl Geek Dinners Hrvatska i Javascript Zagreb, a pokrivat će veliki spektar tema vezanih uz web tehnologije s fokusom na predstavljanju iskustva rada s raznim tehnologijama, metodologijom rada i zanimljivim rješenjima.

Više informacija o WebCamp Zagreb 2013 konferenciji i programu potražite i u našem (mjesto, vrijeme, Google, mapa, prijava,…), kojeg od ovog tjedna možete besplatno primati i preko . Budite u tijeku…

WebCamp Zagreb 2013 konferencija

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.