WEB PREPORUKA: PDA vijesti na Internetu

Racunalo.com foto

Kako sami autori kažu, PDA Vijesti su nastale kao projekt skupine entuzijasta, zaljubljenika u mobilne tehnologije i prije svega gadgete. Kako je Hrvatska malo tržište, sve te divne stvarčice uglavnom se mogu pronaći samo na webu ili su privilegija poslovnih ljudi koji si te uređaje mogu priuštiti. Ne treba posebno podsjećati kako imalo kvalitetniji PDA uređaj košta otprilike koliko i jedno solidno računalo, ako ne i više.
Portal PDA Vijesti pobrinut će se tako da će za vas pronaći informacije, cijene i dobavljivost tih uređaja. Pronaći ćete novosti, recenzije pojedinih PDA uređaja, linkove sa softverskim i drugim rješenjima za PDA i slično. Posebno mi se učinila interesantna rubrika ‘tweaking’ u kojoj su autori odlučili objaviti neke od najzanimljivijih modifikacija pojedinih uređaja. Druga zanimljiva rubrika je svojevrstan usporednik pojedinih PDA uređaja, tako da na jednom mjestu možete vidjeti tehničke karakteristike karakterističnih PDA uređaja.
Dvije rubrike koje autori ističu na naslovnici su ‘oglasnik’ i ‘forum’, koje ne treba posebno objašnjavati, jer su same po sebi dovoljno jasne. Ovisno o načinu na koji pristupate stranicama, predviđena je i sve popularnija RSS varijanta (i za naš portal je razvoj upravo pri kraju), te PDA vijesti u ‘mobilnom’ formatu.
Sve u svemu, imate prilike posjetiti zanimljiv portal. S obzirom da se radi o ‘news and information’ portalu začinjenim savjetima i zanimljivostima, od samog dizajna ne treba tražiti previše, jer on niti nije u prvom planu. No, nadamo se kako autori portala neće ući u najčešću kolotečinu i problem većine današnjih portala, a to je neažurnost, neatraktivnost i nedostatak aktualnih sadržaja. Ekipa portala je na pravom putu, pa se nadamo da će na njemu i ostati. Želimo im puno sreće!
Link: PDA vijesti –


Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.