WEB PREPORUKA: Izbornik.com – smiješna strana politike

Racunalo.com foto

Predstavljamo vam web stranicu Izbornik.com na kojoj ćete naći drugu stranu politike, onu šaljivu. Ne radi se o novom projektu, ali je uvijek aktualna u predizborno vrijeme. Isto tako, nije joj namjera nekoga vrijeđati, nego se jednostavno zabaviti na račun naših vodećih ‘glava’ države. A kada već spominjemo glave, ovdje ih ima ‘montiranih’ na razne načine i raznim mjestima.
Evo što uredništvo Izbornik.com stranice kaže o svemu tome:
“Lokalni izbori se bliže, a mi smo se primili posla te uz pomoć vjernih posjetitelja i suradnika pripremili novi ciklus montaža! Nadamo se da ćete se zabaviti, a ukoliko želite – pošaljite vaše radove na . Objavit ćemo sve montaže koje su kvalitetne, nisu vulgarne te ne vrijeđaju nikoga!
Želja nam je da na ovim stranicama provedete ugodne trenutke te da bar načas zaboravite na “šumu” propagandnih materijala koji nas okružuju u ovo predizborno vrijeme! Ukoliko imate bilo kakve šaljive materijale – molimo da nam ih pošaljete kako bismo dopunili naš sadržaj! NAPOMINJEMO da nismo i nemamo namjeru nikoga uvrijediti te da je ovaj site namijenjen ISKLJUčIVO za zabavu! Svima koji se možda nađu uvrijeđeni sadržajem ovog site-a – iskreno se ispričavamo. Stranice također nisu nikakvog stranačkog podznaka! Ograđujemo se od bilo kakve zlouporabe site-a!
Svaka sličnost sa osobama iz stvarnog života je slučajna!:)”
Ispod ovog teksta vidite neke od uradaka, a za kompletnu galeriju Vaše web pretraživače usmjerite na adresu  i malo se nasmijte. Pa, nije sve tako crno u politici, vidite i sami… :)
Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.