Web.burza se okitila ISO 9001:2008 certifikatom

Fotografija članka: Web.burza se okitila ISO 9001:2008 certifikatom

Nakon što je 2012. godine primljena u Hrvatsko udruženje agencija za tržišno komuniciranje HURA-u, ISO 9001:2008 međunarodni certifikat novi je dokaz kvalitete rada i poslovnih procesa.

Oglas

Zagrebačka web agencija web.burza dobila ja je još jedno priznanje za svoju kvalitetu certifikatom ISO 9001:2008 za djelatnost web dizajna.

‘Velika je čast biti u izabranom društvu tvrtki koje imaju ovaj certifikat, no za nas je on prvenstveno podsjetnik da i u budućnosti nastavimo održavati visoku kvalitetu svojih usluga, naročito kada je u pitanju odnos prema klijentima. Moram ipak priznati da kada, kao mi, živite svoj posao, sami od sebe uvijek očekujete najviše.’, naveo je Vanja Bertalan, direktor web.burze.

Certifikat ISO 9001, koji je izdala lokalna filijala poznate svjetske kuće za kontrolu sustava kvalitete, švicarski SGS, dodjeljuje se za sustav upravljanja kvalitetom. Kako bi se postigla potrebna razina djelatnici web.burze su tijekom 2013. godine intenzivno radili na usklađivanju svih normi, ne prekidajući pritom svakodnevnu produkciju.

Web.burza se okitila ISO 9001:2008 certifikatom

’Tijekom nekoliko mjeseci pripremali smo se za certifikat s auditorom iz SGS-a, a možda najveći izazov bio je u tome što smo na neki način specifična agencija, koja radi vrlo pedantno, ali bez klasične birokracije. U prvi mah je izgledalo kao da će nam pokušati uvesti neka birokratska rješenja, ali vrlo brzo su shvatili da je naše upravljanje procesima u potpunosti u skladu s normama i nakon pregledane dokumentacije, u svega par sati nam je odobren certifikat’, objasnila je Ivana Tomić, informacijski stručnjak u web.burzi.

trenutno radi na nekoliko novih online projekata, a široj su javnosti najpoznatiji po izradi jednog od najuspješnijih hrvatskih web projekata – Coolinarici.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.