Wayne Rooney Samsungova PR zvijezda ne smije koristiti više svoj omiljeni iPhone

Fotografija članka: Wayne Rooney Samsungova PR zvijezda ne smije koristiti više svoj omiljeni iPhone

Da Samsung ulaže više u marketing nego u razvoj je odavno poznata stvar. Za svoje marketinške kampanje često angažiraju poznate i slavne osobe iz svijeta sporta, glazbe ili mode. Pri tome nije im problem platiti basnoslovne honorare  da bi netko od njih pristao postali lice kampanje. Ali nakon što se svjetla kamera ugase, poznate face spremaju Galaxy smartfon  u neku od ladica i nastavljaju koristiti uređaje drugih robnih marki. Jedan od slučajeva, novijeg datuma, je angažiranje Wayne Rooney-a, poznatog engleskog nogometaša, koji je prošli mjesec snimio reklamni spot u sklopu nove .

Oglas

Prije nego što je spot postao službeno dostupan, Wayne Rooney je uredno postao svoj Twitter status korištenjem iPhonea:

2
Nakon objavljenog spota, gle, svi statusi na kojima je vidljivo da Wayne Rooney je koristio iPhone, odjednom su tajanstveno nestali.

Wayne Rooney Samsungova PR zvijezda ne smije koristiti više svoj iPhone 03

Sada možemo samo zamisliti kako  Wayne Rooney se  negdje skriva  po svlačionici ili pod krevetom da barem baci samo pogled na svoj omiljeni iPhone i pri tome se pita: Što je meni ovo trebalo?  :D

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.