Watch later za YouTube

Fotografija članka: Watch later za YouTube

U hrpi aplikacija koje omogućavaju skidanje YouTube sadržaja, stigla je još jedna zanimljiva. Watch Later ili Gledajte kasnije je obećavajuća aplikacija za pohranu YouTube video sadržaja na Android uređaje.

Oglas

Internet brzine i paketi u Hrvatskoj postaju sve bolje, LTE mreža se širi, pokrivenost je sve bolja, tri postojeća temeljna operatera iz mjeseca u mjesec rade na razvoju. Ipak veliki broj korisnika još uvijek ne može opušteno koristiti internet bez straha od prebrzog trošenja dostupne količine megabajta ili gigabajta u svom paketu usluga i eventualnih neželjenih troškova na računu. Mobilni paketi i dalje su vrlo ograničeni ili veoma skupi. S druge strane gotovo svi imaju negdje pristup neograničenom fiksnom internetu neovisno o brzinama koje mogu postići, možda doma, na poslu, u knjižnici ili omiljenom kafiću. Zato je, još uvijek, skidanje internet sadržaja na memoriju popularnije od direktnog streamanja. Jedno od najpopularnijih mjesta za pretraživanje i pregled omiljenih sadržaja iz svijeta glazbe, filmova, serija, emisija, videoklipova, je YouTube.

U hrpi aplikacija koje omogućavaju skidanje YouTube sadržaja, stigla je još jedna zanimljiva. ili Gledajte kasnije je obećavajuća aplikacija za pohranu YouTube video sadržaja na Android uređaje. Ova aplikacija za naknadno pregledavanje željenih videa u raznim rezolucijama i formatima sadrži gotovo sve značajke koje vam od jedne download aplikacije trebaju. Skinute sadržaje možete spremiti na unutarnju ili vanjsku memoriju uređaja, možete unaprijed postaviti skidanje željenog materijala i pretraživati dostupne. Možete pauzirati aktivno skidanje i ponovno ga pokrenuti kada vam odgovara. Omiljene glazbene hitove možete preuzeti i pohraniti kao mp3 datoteku te ih preslušavati u omiljenom glazbenoj aplikaciji, ali jednako tako možete skinuti i cijele spotove i ostale video klipove u visokoj kvaliteti. Zgodna mogućnost je i skidanje playlista, pa ne morate omiljene i albume skidati jednu po jednu.

Watch later

na vašem uređaju i javite nam zadovoljava li vaše potrebe ili radije koristite neku drugu. Aplikacija podržava sve uređaje pogonjene Android platformom od verzije 4 na više.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.