Walton Primo X3 smartfon u prodaji, zgodni su i Promo X2 te Primo ZX

Fotografija članka: Walton Primo X3 smartfon u prodaji, zgodni su i Promo X2 te Primo ZX

Za kompaniju Walton vjerojatno niste čuli. Zvuči prozapadno, ali nije. Radi se o kompaniji iz Bangladeša koja je predstavila svoj novi smartfon, model Walton Primo X3.

Oglas

Walton brand je u vlasništvu R.B. GROUP-a čije je sjedište u Dhaki u Bangladešu, zemlji zapadno od Indije. Jedna od grana privrede kojima se bave je i proizvodnja smartfona, tableta i dodataka za mobilne uređaje. Istina, bili smo pomalo iznenađeni što jedna kompanija iz Bangladeša proizvodi smartfone, no to je istina.

Tim više što smo se u bivšoj “Jugi” često zafrkavali na račun Bangladeša. No, ako niste znali, Bangladeš je jedna od najgušće naseljenih zemalja svijeta. Stanovništvo broji više od 144 milijuna i 370 narodnosti. Najviše je Bengalaca, gotovo 100 milijuna. No, vratimo se mi njihovom novom smartfonu, modelu Walton Primo X3.

Koliko su njihovi smartfoni zanimljivi govori i podatak o još uvijek aktualnom Walton Primo ZX smartfonu koji ima 5,5 inčni Full HD ekran (1920×1080 točaka), Qualcomm Snapdragon 800 (MSM8274AA) procesor na  2,2 GHz, 3 GB RAM-a, 32 GB interne memorije, te cijenu od 400$.

Ovaj novi Walton Primo X3 smartfon je nasljednik prošlogodišnjeg modela Primo X2, te je novi flagship kompanije. Novi Primo X3 je jedan od najtanjih smartfona na svijetu, tanak je samo 5,5 milimetara! Može se pohvaliti magnezijskim kućištem, 5 inčnim Super AMOLED ekranom Full HD rezolucije od 1080p, te radi na novom Android 4.4.2 KitKat OS-u.

Walton Primo X3 ima litij-polimersku bateriju od 2450 mAh, a radi na novom 8-jezgrenom MediaTekovom MT6592 procesoru na 1,7GHz s ARM Mali-450 MP4 grafikom na 700 MHz. Ugrađeno je 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. Ugrađene su i dvije kamere od 5 MP i 13 MP (BSi, široki kut od 95 supnjeva).

Saznali smo i cijenu Walton Primo X3 smartfona – samo 373$. Više detalja potražite na .

Walton Primo X3 smartfon u prodaji

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.