Wall Street Journal: Apple testira veliki iPhone i iPad

Fotografija članka: Wall Street Journal: Apple testira veliki iPhone i iPad

Prema pisanju Wall Street Journal -a,  Apple testira veliki iPhone i iPad,  kako im je otkrio tajvanski doušnik i dobavljač komponenti za Apple.  Tako bi Apple počeo napokon  udovoljavati zahtjevima određenog segmenta kupaca.

Oglas

 

Izgleda da Apple ide stopama Samsunga, koji plasira svoje Galaxy modele u svim veličinama zaslona ne bi li stekli što veći broj kupaca. Ova strategija je i omogućila da nadmaši Apple u tržišnim udjelima. Prema istraživanju Strategy Analyticsa, u prvom tromjesečju ove godine, Samsungovi smartphonei imali su tržišni udio od 33,1%, iPhone 17,9%. Također na tržištu tableta, iako još uvijek dominantan, tržišni udio pao je za 39,6%, u odnosu na isto razdoblje godinu dana ranije.

Ova  vijest objavljena od strana ,  da Apple radi na velikom iPhoneu i iPadu, nije prva te vrste. Južnokorejski  ET News je izvijestio ranije da Apple testira 12,9-inčni iPAD, a Reuters je također otkrio da sljedeća inačica iPhonea bi mogla osvanuti u dvije varijante: 4,7 ili 5,7-inčni zaslonom. Sad, koliko ima istine u ovim glasinama, teško je odvagnuti. Ono što znamo je, da bit će vruća jesen i zima s plasiranjem raznih gadgeta u cilju tržišnog natjecanja.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.