Wacom priprema nešto novo za 20. kolovoza – tablet, smartphone, nešto drugo?

Fotografija članka: Wacom priprema nešto novo za 20. kolovoza – tablet, smartphone, nešto drugo?

U video prilogu koji ćete vidjeti u nastavku Wacom je najavio nešto novo iz svoje radionice. Iz istog tog videa teško je prepoznati o čemu se radi, ali nam u svakom slučaju djeluje zanimljivo.

Oglas

Kompanija Wacom nam je poznata po softverskim rješenjima za tablete i druge mobilne uređaje, no ovoga su se puta drznuli napraviti i nešto svoje vlastito. Tako se šuška kako bi 20. kolovoza, za manje od dva tjedna, kompanija zaista mogla predstaviti svoj novi mobilni uređaj, pretpostavljamo tablet.

Za sada se nagađa i na kojoj će platformi raditi novi uređaj, najviše se spominje Android, ali i Windows platforma je vrlo izgledna. Naravno, o samoj hardverskoj specifikaciji nema niti traga niti glasa. Neki pokušavaju povući paralelu s Wacom Cintiq grafičkim tabletom ili posebnom olovkom s kojom možete crtati po iPadu.

Wacom je još više zakomplicirao stvar s činjenicom kako će netko moći i osvojiti njihov “Mobile Dream Tablet”, vjerujemo kako vam za ovo ne treba nikakav prijevod.

I ono posljednje što se nagađa je cijena, špekulira se o ciframa koje su ispod 200$, što je dobro. U svakom slučaju nećemo dugo morati čekati na to, kroz dva tjedna sve će biti i javno objavljeno. A do tada pogledajte video :)

Informaciju više potražite na stranicama .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.