VSCO CAM popularna iOS foto aplikacija stigla za Android sustav

Fotografija članka: VSCO CAM popularna iOS foto aplikacija stigla za Android sustav

VSCO CAM  je jedna od najpopularnijih foto aplikacija za iOS i upravo je službeno postala dostupna za preuzimanje na Google Play marketu za većinu uređaja temeljenih na Android 4.0 ili novijih inačica sustavu. Trebamo odmah napomenuti da je aplikacija besplatna ali neke filtere će te trebati kupiti. Isto tako postoji ograničenje rada za neke android temeljene smartfone vezano uz ograničenje njihovih kamera.

Oglas

Zašto je toliko VSCO CAM program popularan kod iOS korisnika? Razloga je nekoliko: intuitivno sučelje, podržavanje hrpe filtra, bogatstvo alata za brzo uređivanje fotografija i podešavanje pojedinih parametara. Nimalo nije niti zanemariva jednostavna opcija dijeljenja fotografija na društvenim mrežama, uključujući i slanje slika na Instagram ili

VSCO CAM popularna iOS foto aplikacija stigla na Android sustav 01

VSCO CAM program je testiran na  android platformi od srpnja ove godine ali do sada je bio dostupan samo ograničenoj skupini korisnika. VSCO CAM, ako ste zainteresirani za pruzimanje,  sada se može skinuti u Google Play Marketu , a  iOS korisnici to mogu učiniti putem .

from on .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.