Vrhunska učinkovitost i pouzdanost: Kyocera KM-6030 i KM-8030

Racunalo.com foto

Velika brzina ispisa ne postiže se nauštrb kvalitete jer Kyocerina višebitna tehnologija omogućuje stvaranje 256 nijansi sive boje te su ispisana slova oštra, a osjenčane tablice i grafovi jasni. Obostrano (duplex) skeniranje u jednom prolazu standardna je mogućnost, a svaki od uređaja može skenirati 80 dokumenata u minuti.


Učinkovito rukovanje papirom
Od funkcija za rad s papirom, koje olakšavaju i ubrzavaju ispis profesionalnih dokumenata, nalaze se jedinica za izradu brošura, bušač rupa, uređaj za uvezivanje, pretinac e-pošte za sortiranje i visokoučinkoviti spremnik za 4000 listova papira. Uređaji su namijenjeni uredima koji ispisuju velik broj dokumenata. Standardni kapacitet iznosi 4100 listova, a može se povećati na 8100 listova. Uređaji sadrže i procesor za obradu dokumenata kapaciteta 200 listova, što je najviše od sličnih uređaja na tržištu.


Niski troškovi vlasništva, velika pouzdanost
KM-6030 i KM-8030 imaju produžen ciklus održavanja, tj. mogu ispisati 500.000 stranica nepromijenjene kvalitete. Kyocerin jedinstven i dugotrajan bubanj oblikovan je da traje koliko i cijeli uređaj te omogućuje ispis 3,6 (KM-6030), odnosno 4,8 milijuna stranica (KM-8030). Uređajima tijekom cijelog vijeka trajanja treba mijenjati samo tonere, što omogućuje  izvanredno niske ukupne troškove vlasništva.


Funkcije za uštedu vremena
Oba uređaja sadrže funkciju Scan-to-email, koja omogućuje istovremeno slanje skeniranih slika na više elektroničkih adresa. Na raspolaganju je i funkcija Scan-to-PC, pomoću koje se elektronički dokument može poslati na bilo koje računalo ili mrežu. Postoji i funkcija Scan-to-FTP, koja korisnicima omogućuje slanje dokumenata izravno na FTP poslužitelj.


Jednostavna uporaba
Ako je jedan uređaj namijenjen velikom broju korisnika, važno je da njegova uporaba bude što jednostavnija. Oba višenamjenska uređaja stoga imaju veliki, na dodir osjetljivi zaslon i velike gumbe na upravljačkoj ploči. Korisnici si mogu prilagoditi prečace i tako pojednostaviti pristup često korištenim naredbama. Zaslon se može namjestiti za čitanje iz sjedećeg ili stajaćeg položaja ili pak tako da se izbjegne odbljesak.
Kyocerini višenamjenski uređaji KM-6030 i KM-8030 sveobuhvatna su rješenja za rukovanje i obradu dokumenata, koja pružaju vrhunsku pouzdanost, učinkovitost, funkcionalnost i niske ukupne troškove vlasništva. Na hrvatskom tržištu bit će dostupni u septembru 2005. Cijena modela KM-6030 iznosi 73.900 kuna, a modela KM-8030 86.500 kuna + PDV.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.