5 jeftinih VR Virtual Reality 3D naočala na Geekbuying webshopu

Fotografija članka: 5 jeftinih VR Virtual Reality 3D naočala na Geekbuying webshopu

S obzirom da sve više raste interes za virtualnu stvarnost, odnosno VR (Virtual Reality), donosimo vam čak pet VR naočala – VR BOX 2, Virtoba X3, Deepoon V3, Baofeng Mojing 4 i Pico 1 3D, koje možete kupiti za malo novca na Geekbuying webshopu.

Oglas

Virtualna realnost je trend čija popularnost vrtoglavo raste, kako u svijetu tako i kod nas. I sami smo isprobali neke uređaje još prošle godine i doživljaj je zaista jedinstven. Bez obzira koristili VR naočale za igranje video igara, gledanje filmova ili glazbenih spotova ili drugih sadržaja prilagođenih za VR naočale, ovo je novo iskustvo koje ćete prije ili kasnije probati.

Pronašli smo čak 5 zanimljivih VR naočala na webshopu, poredali smo ih od najjeftinijih do najskupljih (sve ispod 100$), a na vama je da odaberete vaš model. Cijene se kreću od 26-86$, vjerujemo kako ćete odabrati one koje vam najviše odgovaraju.

VR BOX 2 je nasljednik vrlo uspješnog prvog modela, a donosi naprednije opcije i kvalitetnije materijale. Blago je četvrtastog oblika, uz zaštitna “anti-blue” stakla i dodatni mini daljinski upravljač preko kojeg ćete upravljati sadržajima. Kompatibilne su sa mobilnim uređajima od 4,7 do 6,0 inča. U trenu ćete uskočiti u vaš privatni kino i uživati u filmovima i drugim sadržajima.

Sve dodatne detalje o VR BOX 2 3D naočalama potražite na .

Virtoba X3 su po izgledu vrlo slične VR naočale prethodnom modelu. Radi se u stvari o drugom proizvođaču i nešto kvalitetnijim materijalima. Naočale su podesive, a također su i nešto teže – oko 330 grama. U kompletu dolazi i posebna krpica z a čišćenje.

Sve dodatne detalje o Virtoba X3 3D naočalama potražite na .

Deepoon V3 su još jedne VR naočale s kojima možete ući u virtualni svijet u kojem osim igranja video igara možete gledati filmove, glazbene spotove i druge VR sadržaje. Radi se o unisex modelu koji je pogodan za oba spola, a težak je samo 249 grama. Sam izgled je prilično zanimljiv, a u kompaniji se hvale kako ćete i nakon gledanja 3D sadržaja ostati svježi i odmorni. Dodatno možete podešavati neke sitnice na naočalama, ovisno o veličini vaše glave i položaju očiju. Samo se još trebate povezati s vašim pametnim telefonom (od 4,7 do 5,7 inča) i neka avantura počne!

Sve dodatne detalje o Deepoon V3 3D naočalama potražite na .

Baofeng Mojing 4 je nešto ozbiljniji model. Donosi novu dimenziju 3D virtualne stvarnosti koja će vas očarati. Na raspolaganju vam je više od 50 video igara koje podržavaju VR naočale, a koje možete probati i s ovim modelom. Inače su teške 317 grama, a daju vam “dimenziju” prostora do 10 metara, te su pogodne za povezivanje sa pametnim telefonima veličine ekrana od 4,7 do 5,5 inča.

Sve dodatne detalje o Baofeng Mojing 4 3D naočalama potražite na .

Pico 1 su 3D naočale koje neodoljivo podsjećaju na Samsung Gear VR. Prilično su lagane (samo 288 grama), a pogodne su i za one koji nose naočale. Radi se o modelu kojeg možete povezati s praktički svim Android 5.0 Lollipop i 6.0 Marshmallow pametnim telefonima i užitak ih je koristiti.

Sve dodatne detalje o Pico 1 3D naočalama potražite na .

Ugodnu vam kupovinu želimo!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.