Voyo Vbook V3 novi hibridni prijenosnik zanimljivih mogućnosti

Fotografija članka: Voyo Vbook V3 novi hibridni prijenosnik zanimljivih mogućnosti

Kada kažemo hibridni, to znači da se iz laptop položaja u trenu može prebaciti u tablet položaj i obrnuto. Voyo Vbook V3 je čak i po boji nalikuje na puno poznatiji Lenovo Yogu. Ono što će vam se svidjeti je cijena.

Oglas

Voyo je vrlo zanimljiv kineski proizvođač hardvera, a koji je u proteklih nekoliko godina predstavio nekoliko vrlo zanimljivih proizvoda. Jedan od novih koji svakako plijeni izgledom, mogućnostima i cijenom je i Voyo Vbook V3, a koji po vanjskom izgledu neodoljivo podsjeća na Lenovo Yogu.

Ovaj hibridni prijenosnik ima ekran veličine 13,3 inča IPS  FHD rezolucije od 1920 x 1080 točaka. Inače ga možete postaviti u četiri položaja – laptop, tablet, šator i stojeći. Laptop radi na 4-jezgrenom Intel “Apollo Lake” Pentium N4200 procesoru na 1,1 GHz, uz 4 GB DDR3L RAM-a (proširivo do 8 GB RAM-a) i 32 GB eMMC za standardnu pohranu te dodatni SSD od 128 GB (proširivo do 512 GB).

Spomenimo i kameru od 2 MP, podržava Wi-Fi 802.11 b/g/n i Bluetooth 4.0, a u paketu je i digitalna stylus olovka. Svidjet će vam se i baterija od 12000 koja će vam osigurati oko 8 sati neprestanog rada, što je i više nego dovoljno. Naravno, laptop radi na Windows 10 operativnom sustavu.

Slučajno smo Voyo Vbook V3 pronašli na akcijskoj prodaji na po 359,99$, možda ima još koji primjerak pa provjerite.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.