Voyo Brand Sale – odlična akcijska prodaja na Geekbuying webshopu

Fotografija članka: Voyo Brand Sale – odlična akcijska prodaja na Geekbuying webshopu

Pretražujući globalno popularne webshopove pronašli smo još jednu vrlo zanimljivu akcijsku prodaju. Ova se zove Voyo Brand Sale, a nalazi se na popularnom Geekbuying webshopu.

Oglas

Već smo nekoliko puta spomenuli kako je ljeto idealno vrijeme za odmor, ali i za šoping. Razlog su brojne akcijske prodaje po osjetno sniženim cijenama, kao što je i ova akcijska prodaja na , gdje se pojavila posebna stranica – Voyo Brand Sale.

Na njoj ćete pronaći brojne proizvode vrlo popularne kineske kompanije Voyo. Prvi koji ćemo izdvojiti je Voyo Q101 4G tablet uređaj čija je cijena prepolovljena. Inače radi na MediaTekovom 8-jezgrenom MT6753 procesoru na 1,5 GHz, uz 2 GB RAM-a i 32 GB interne memorije proširivo do 64 GB. Ekran je veliki 10,1 inčni i FHD rezolucije od 1920 x 1080 točaka, kao i bateriju od 5000 mAh.

Kažu kako je idealan za gaming jer ima veliki prostrani ekran, a možete ga pronaći po cijeni od samo 99,99$ na .

Drugi model koji treba izdvojiti je Voyo VBook V3, a koji dolazi u više inačica. Razlikuje se po jačini procesora, te količinama radne i interne memorije, odnosno SSD diskovima. Ekran je u svim modelima veličine 13,3 inča, a procesori su Intel Core i5-7200U ili Core i7-6500U, od 8 GB do 16 GB RAM-a, te SSD diskovi od 256 GB do 512 GB.

Isto tako, sva tri modela na akcijskoj ponudi, a uz ove elegantne i vrlo moćne prijenosnike ćete dobiti i razne poklone – miševe i podloge za miša, zaštitu za ekran, torbice za nošenje. I njih možete pronaći na na .

Na istoj Voyo Brand Sale akcijskoj stranici nalaze i mnogi drugi kompanijini modeli kao što su Voyo Q910, X7, VBook V2, kao i dva Voyo VMac V1 Mini PC računala koji radi na Windows 10.1 operativnom sustavu. Ima tu zanimljivih modela.

Dovoljno smo vam rekli, posjetite ih na Voyo Brand Sale akcijskoj stranici na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.