Voyo A1 Plus novi hibridni dual-boot prijenosnik povoljne cijene

Fotografija članka: Voyo A1 Plus novi hibridni dual-boot prijenosnik povoljne cijene

Radi i na Windows 10 i Android 5.1 Lollipop operativnom sustavu, može se rotiranjem otvoriti za punih 360°, lijep je i cjenovno vrlo povoljan, to je novo Voyo A1 Plus hibridno prijenosno računalo.

Oglas

Kućište mu je u boji šampanjca ili narančasti, iako nam se ovaj prvi čini ljepšim, no odabir je na vama. Otvara se do kraja, kako bismo rekli, slično kao Lenovo Yoga laptopi, odakle je sve to i krenulo. Ekran je 11,9 inčni i Full HD rezolucije od 1920 x 1080, IPS kapacitivni.

Kao procesor su za ovaj zanimljivi prijenosnik odabrali Intelov 4-jezgreni Atom X5-Z8350 na 1,44 GHz, uz 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije proširive do 128 GB. I baterija će vam se svidjeti, kapaciteta je čak 10000 mAh. Ugrađene su i osnovne kamere od 0,3 MP i 2 MP.

Uređaj naravno podržava Wi-Fi i Bluetooth 4,0, a od ulaza i izlaza ćete pronaći microHDMI port, USB 3.0 i USB 2.0. Inače je tanak samo 16 milimetara i težak tek 1,2 kilograma.

Koliko vidimo, Voyo A1 Plus hibridni prijenosnik se nalazi u pretprodaji na po čini nam se vrlo privlačnoj cijeni od samo 265$. Sve dodatne detalje o ovom zanimljivom uređaju možete pronaći na , gdje ga možete i kupiti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.