Vorke Z3 vrlo moćan 4K Android TV Box i gigabitni ruter pronašli smo na Geekbuyingu

Fotografija članka: Vorke Z3 vrlo moćan 4K Android TV Box i gigabitni ruter pronašli smo na Geekbuyingu

Moćan kao smartfon, novi Vorke Z3 povezuje dva svijeta – radi se o vrhunskom Android TV Boxu koji podržava 4K, te podržava najbržu Wi-Fi vezu, kao i Gigabitni LAN. Uređaj vrijedan vaše pažnje pronašli smo na Geekbuyingu.

Oglas

U posljednje smo vrijeme primili određeni broj upita u kojima ste tražili da vam preporučimo neki od Android TV Box uređaja koji su malo “jači”. Činjenica je kako je tržište preplavljeno raznim sličnim uređajima, no novi se Vorke Z3 ipak razlikuje od većine. Pronašli smo ga .

Radi se o moćnom uređaju koji podržava 4K video (4K@60Hz, H.265, VP9 4K), kao i popularni KODI o kojem ne treba posebno trošiti riječi. Što se same hardverske konfiguracije tiče, radi na moćnom Rockchipovom 6-jezgrenom RK3399 procesoru uz Mali-T860 MP4 grafiku, tako da ćete bez problema moći igrati i grafički zahtjevne igre. Svakako ovome trebamo dodati i 4 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, što ćete teško pronaći kod konkurencije.

Kada već spominjemo video igre, recimo i to kako Vorke Z3 radi na Android 6.0 Marshmallow operativnom sustavu uz redovite nadogradnje, tako da ćete uživati u radu ovog uređaja. Isto tako, podržava i 2×2 mimo AC WIFI + Gigabit LAN, tako da će vas bežično povezati s okolinom u najvećim brzinama. Naravno, tu je i pregršt ulaza i izlaza kako što su SATA 3.0, HDMI i USB Type-C.

Ovaj moćan uređaj je još jedan od onih “must have” uređaja koji itekako vrijedi imati. Novi se Vorke Z3 vrlo moćan 4K Android TV Box i gigabitni ruter nalazi u prodaji na , a za naše posjetitelje smo nabavili i kuponski kod od 10$, pa prilikom kupovine svakako upišite “HJJIWDQM” u odgovarajuće polje. Sve dodatne detalje, kao i kupovinu, možete obaviti na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.