Volite Viber? Voljet ćete i Viber Wink

Fotografija članka: Volite Viber?  Voljet ćete i Viber Wink

Viber Media ima novu aplikaciju, isprobajte

Oglas

Ako ste ljubitelj Vibera i dopisivanja, ne samo tekstualnim porukama, već i slanja fotografija te video uradaka, sigurno ste se našli u situaciji kada ste poželjeli da neku poruku niste poslali. Viber ima dobru novost koja može dodatno zaštiti vašu privatnost i umanjiti posljedice slanja nepromišljenih materijala. Predstavljen je Viber Wink (mig, namignuti). Novi Viber dodatak omogućuje vam postavljanje automatskog uništavanja. Ovo znači kako je sada moguće brisanje foto i video poruka na uređaju primatelja, nakon što su pregledane, tj. nakon određenog vremena koje postavite prije slanja. Od sada kada šaljete smiješan sadržaj, trenutak sa zabave, godišnjeg odmora ili bilo koju poruku koju želite podijeliti s nekim, ali ne trajno, Winkom to možete učiniti.

Postupak je vrlo jednostavan, odaberete željenu fotografiju ili video (iz galerije uređaja ili snimite), postavite vrijeme za pregledavanje, dodate tekstovnu poruku ako želite te je pošaljete Viber kontaktima – primateljima. Korisno ili ne, odredite sami. Aplikacija je dostupna u u i te se koristi kao dodatak redovnoj . Dodane su i nove naljepnice koje idu uz Wink kako bi na zanimljiv način mogli odgovoriti na primljene winkove.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.