Vodite košarkašku ekipu iz kauča koristeći CouchCoach aplikaciju

Fotografija članka: Vodite košarkašku ekipu iz kauča koristeći CouchCoach aplikaciju

CouchCoach je hrvatsko-srpski startup nastao prije 16 mjeseci sa ciljem da ljubiteljima košarke i navijačima omogući dodatni vid zabave dok gledaju košarkašku utakmicu bilo pored TV ekrana ili uživo.

Oglas

Kroz zanimljivu aplikaciju može se predlagati glavnom treneru svoje omiljene ekipe kojeg igrača bi trebalo uvesti a kojeg izvesti, te se može ocijeniti odluka koju trener sprovodi u toku meča, a može se i tražiti od trenera da zatraži time-out. Shodno stvarnim dešavanjima na terenu, te utjecaju pojedinih izmjena, navijač može stjecati ili gubiti bodove, te se natjecati sa drugim navijačima i tako biti u mogućnosti da bude da izabran za najboljeg trenera sa kauča.

CouchCoach je doživio svoju premijeru u toku prošlogodišnjeg natjecanja ABA lige, a u toku je razvoj nove verzije aplikacije u kojoj će osim Androida biti dostupna verzija i za iOS. Dogovoreno je da se početkom 2018-te godine realizira pilot projekt sa Euroleague, a ovaj startup je nedavno imao prilike da se predstavi na konferenciji TechCrunch Disrupt u San Franciscu gde je privukao veliku pažnju investitora i košarkaške publike. Osnivač startupa je Nenad Nikolin, a u timu su Luka Cindrić, Tomislav Čukelj, Lara Vertrlberg kao i Igor Kokoškov, Vladimir Stanković i Zoran Šećerov.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.