Vodafone Cloud – Vipnet nudi 5 GB besplatnog prostora za pohranu podataka u oblaku

Fotografija članka: Vodafone Cloud – Vipnet nudi 5 GB besplatnog prostora za pohranu podataka u oblaku

Radi se o novoj aplikaciji koja će vam omogućiti pohranu vlastitih podataka u “cloudu”. Vodafone Cloud nudi prvih 5 GB besplatno, a iznad toga plaćate.

Oglas

Vipnet i Vodafone predstavili su novu aplikaciju za pohranu podataka u oblaku koja nudi do 100 GB skladišnog prostora mjesečno. Vodafone Cloud spremniku za pohranu digitalnih podataka moguće je pristupiti s bilo kojeg mjesta i s bilo kojeg uređaja povezanog s internetom.

Vodafone Cloud praktično je i sigurno rješenje za sve osobe koje su često u pokretu te žele bilo kada i bilo gdje pristupiti osobnim datotekama, fotografijama ili uživati u glazbi i video zapisima. Pohranom podataka u Vodafone Cloud korisnici više više ne moraju spremati svoje digitalne sadržaje isključivo na eksternu memoriju poput eksternih HDD-a ili USB memorije.

Vodafone Cloud usluga besplatna je za korištenje svim Vip korisnicima, neovisno o tome koriste li prepaid uslugu ili pretplatu. Po samoj registraciji, usluga osigurava spremnik kapaciteta 5 GB besplatnog prostora u oblaku kojeg je moguće dodatno proširiti prema potrebi. Ukoliko korisnicima zatreba više prostora, spremnik mogu nadograditi na 25 GB za 19 kuna mjesečno, na 50 GB za 30 kuna mjesečno te na 100 GB za 55 kuna mjesečno.

Vodafone Cloud nudi mogućnost izrade sigurnosne kopije i time čuva podatke, koje je moguće povratiti u slučaju gubitka ili kvara uređaja. Spremljenim podacima pristupa se lozinkom koja je poznata samo korisniku spremnika, a sadržaji se pohranjuju na centralizirano mjesto na Vodafone Cloudu i tamo ostaju pohranjeni bez obzira što se dogodilo s uređajem.

Vodafone Cloud

Aplikaciju je moguće podesiti na način da automatski pohranjuje sve sadržaje po korisnikovom izboru preko osobnog računala ili tableta spojenih na internet te pametnih telefona koji koriste Android ili iOS operativni sustav. Isto tako, moguće je podesiti aplikaciju da automatski pohranjuje sve podatake iz pojedine mape na računalu, ili da pohranjuje određenu vrstu datoteka sa pametnog telefona. Svi podaci pohranjeni na taj način korisniku su dostupni bilo kada i s bilo kogeg uređaja te su posve sigurni čak i u slučaju krađe, gubitka i kvara ili u slučaju čestog mjenjanja uređaja. Korisnici koji imaju ograničen podatkovni promet, mogu uključiti opciju pohrane samo u slučajevima kad imaju uključen Wi-fi.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.