VKworld T1 veliki 6 inčni phablet po 59,99$? Nemoguće!

Fotografija članka: VKworld T1 veliki 6 inčni phablet po 59,99$? Nemoguće!

Upravo je to posljednja informacija koja se pojavila uz novi VKworld T1 phablet s velikim 6 inčnim ekranom. Čak je cijena manja od prve najavljene u veljači ove godine.

Oglas

Ako redovito pratite naš portal, tada se vjerojatno sjećate kako smo početkom veljače o novom i pomalo šokantnom VKworld T1 phabletu, a koji je svoju premijeru doživio na sajmu u Barceloni, nekoliko tjedana kasnije. Ono što krasi ovaj uređaj su njegove karakteristike u odnosu na cijenu. Taj je odnos gotovo nevjerojatan.

Za početak trebamo reći kako se radi o oku ugodnom phabletu većih dimenzija, jer utjelovljuje veliki 6 inčni ekran HD rezolucije s 2.5D zakrivljenim zaštitnim staklom, a koji bi trebao zauzimati najmanje 80% prednje površine. Kućište je aluminijsko i dolazi u tri boje – zlatnoj, srebrnoj i sivoj.

Naravno, podržava Dual SIM, radi na Androidu i 4-jezgrenom procesoru (vjerojatno MediaTeko MT6735 ili sličan), ima 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije proširivo preko microSD ulaza, kao i kamere od 5 MP i 13 MP.

Najbolje u svemu je cijena – VKworld T1 će se navodno prodavati po preporučenoj cijeni od samo 59,99$. Nadamo se kako će se uskoro pojaviti po webshopovima.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.