VKworld T1 s velikim 6 inčnim ekranom i za samo 79,99$, MWC 2016 premijera

Fotografija članka: VKworld T1 s velikim 6 inčnim ekranom i za samo 79,99$, MWC 2016 premijera

Godina 2016. bit će godina jeftinih smartfona. Izraz koji ćete sve češće vidjeti je “price killer” a jedan od novih smartfona koji pripada toj kategoriji je VKworld T1, phablet s ogromnim ekranom.

Oglas

Približava se MWC 2016 sajam u Barceloni i proizvođači svi pripremaju svoje nove pametne telefone s kojima će se boriti na totalno krcatom tržištu. Sve popularnija kategorija je ona s vrlo jeftinim smartfonima jer su mnogi shvatili kako ne treba uložiti puno novca kako bi imali dobar mobilni uređaj. Samo se tržište u posljednjih godinu dana  nevjerojatno promijenilo, a izbor je ogroman.

Velik broj kompanija priprema svoje “killere” pri tome sugerirajući kako imaju bolju ponudu od konkurencije, tako da ćete često uz imena nekih modela čuti izraze kao što su “killer phone”, “flagship killer” ili “price killer”. Upravo u ovu posljednju spada i novi VKworld T1.

Iako se radi o ultra jeftinom pametnom telefonu, u kompaniji tvrde kako je namijenjen poslovnim korisnicima. To pravdaju velikim “phabletovskim” 6 inčnim IPS LCD ekranom  koji je prekriven zakrivljenim 2.5D staklom. Rezolucija se ne spominje, pretpostavljamo kako se radi o HD rezoluciji (1280 x 720 točaka 83% prednje površine), te ima vrlo uzak rub od samo 3 milimetara. Stražnji dio je ergonomski, a cijeli je pametni telefon proizveden u CNC tehnologiji.

Još jedna od jačih karakteristika VKworld T1 phableta su prednja selfie kamera od 5 MP i stražnja od 13 MP s auto fokusom i dvostrukom LED bljeskalicom. Ipak, najjača karakteristika mu je cijena koja je zaista smiješna. Saznali smo kako će se prodavati za samo 79,99$, tako da praktički nema konkurencije.

Spomenimo i kako će smartfon raditi na neimenovanom 4-jezgrenom procesoru, a navodno će svoju premijeru doživjeti na MWC 2016 sajmu, gdje će biti objavljeni i svi detalji.

Više o MWC 2016 premijerama smartfona, tableta i drugih gadgeta možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.