Vkworld Stone V3S robusni mobilni uređaj s četverostrukom zaštitom

Fotografija članka: Vkworld Stone V3S robusni mobilni uređaj s četverostrukom zaštitom

Kažu kako ne trebaju svima smartfoni. I to je točno. Neki korisnici puno više cijene mobilne uređaje koji su robusni, otporni na udarce, vodu i prašinu, pouzdani. Takav je i novi VKworld Stone V3S.

Oglas

Radi se uređaju gotovo istog imena, te vrlo sličnih karakteristika, tako da je i dostojan nasljednik Stone V3 modela. Namijenjen je ne samo onima koji su avanturisti, koji su stalno u pokretu i u prirodi, ekstremnim sportašima i planinarima, građevinarima i terencima, nego je namijenjen i starijoj populaciji, kao i djeci, bar tako tvrde u kineskoj kompaniji.

Ovaj novi smartfon ima bolje specifikacije od svog prethodnika. Na žalost, o njemu još nema podataka na , ali zato ima o prethodnom modelu.

S obzirom na svoj “anti-low” temperaturni karakter, funkcionirat će i na temperaturi od -50 stupnjeva Celzija, već smo spomenuli kako je vodootporan i otporan na prašinu, kao i na udarce i vibracije. Kažu kako ga možete bacati, igrati nogomet s njim, ništa mu neće biti. To može zahvaliti metalnom okviru od legure cinka, tako da je izuzetno izdržljiv.

Fizičke tipke ispod ekrana su prevučene posebnom zaštitom, dok su slova laserski izrezani. Inače će se pojaviti u četiri boje – crna, zelena, narančasta i plava. I ono najvažnije. Novi VKworld Stone V3S ima još nižu cijenu od pretnodnog modela tako da se prodaje za samo 29,99$.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.