Vkworld S9 – još jedna kopija Samsunga Galaxy S9?

Fotografija članka: Vkworld S9 – još jedna kopija Samsunga Galaxy S9?

U svijetu pametnih telefona u posljednje vrijeme možemo vidjeti brojne “kopije” skupih smartfona, a koje su vrlo često 2-3 puta jeftinije… i uopće nisu loše. Dapače, zavidnih su karakteristika. Takav je i novi Vkworld S9.

Oglas

Što se tiče cijene, novi će Vkworld S9 biti zaista nekoliko puta od konkurenta s kojim dijeli ime, ili barem dio imena, Samsungovog Galaxy S9. Kažu kako će se u prodaji pojaviti po cijeni od 300$, a ako bacimo pogled na hardverske karakteristike one su vrlo zanimljive i prilično jake.

Za početak treba reći kako će imati veliki 5,99 inčni “bezel-less” ekran visoke 2K rezolucije koji zauzima čak 92% prednje površine ekrana, a obradovat će vas i što će imati i jaku bateriju visoke gustoće od čak 5500 mAh, valjda će zato biti neočekivano tanak. Inače će podržavati i prepoznavanje lica, a po vanjskom će izgledu poprilično nalikovati na novi Galaxy S9, bar tako kažu.

Prednja kamera nije u dnu, nego je u vrhu smartfona u tankom rubu iznad ekrana. Cijeli ekran je blago ergonomski zakrivljen tako da će biti vrlo ugodan za držanje u ruci. Straga je dvostruka kamera ispod koje je čitač otiska prsta. Navodno bi trebao raditi na novom MediaTekovom Helio X30 procesoru, uz čak 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije.

Kažu kako će se novi Vkworld S9 prodavati po cijeni od oko 300$, a u prodaji se očekuje negdje na proljeće.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.