Vkworld S8 prvi na svijetu sa 18:9 ekranom i baterijom od 5.500 mAh

Fotografija članka: Vkworld S8 prvi na svijetu sa 18:9 ekranom i baterijom od 5.500 mAh

Sigurno ćete se složiti s nama kako je danas najveći trend u high-end segmentu pametnih telefona takozvani full-screen dizajn koji podrazumijeva i 18:9 omjer slike.

Oglas

Kako ne bi zaostajala za konkurencijom kineska je kompanija Vkworld najavila svoj najnoviji pametni telefon koji će doći sa gore spomenutim karakteristikama. Dakle na scenu će doći još jedan full-screen smartfon.

Iako se to na prvu ne čini nekakvom ekstra zanimljivom vijesti, ono što ovu vijest ipak razdvaja od drugih je informacija kako će Vkworld S8 navodno biti prvi pametni telefon na svijetu koji će doći sa full-screen 18:9 zaslonom te će uz to imati bateriju veću od 4.000 mAh. Točnije rečeno Vkworld S8 će se po pitanju autonomije oslanjati na veliku bateriju kapaciteta 5.500 mAh.

Vkworld S8 će se u prodaji pojaviti sa kućištem izrađenim u kombinaciji stakla i metala, a korisnici će na raspolaganju imati USB Type-C port, dvostruku stražnju kameru te 6 GB radne i 64 GB interne memorije. Ostale specifikacije ovog zanimljivog pametnog telefona još uvijek nisu poznate, no vjerujemo da ćemo saznati još pokoju zanimljivost o ovom uređaju prije njegove službene premijere koja će se održati u listopadu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.