Vkworld S8 uskoro dolazi sa Dual Sony IMX298 kamerom i cijenom ispod 200$

Fotografija članka: Vkworld S8 uskoro dolazi sa Dual Sony IMX298 kamerom i cijenom ispod 200$

Kako se bliži predstavljanje jako atraktivnog Vkworld S8 smartfona tako doznajemo sve više detalja o njemu.

Oglas

Već smo vam kako će Vkworld S8 biti prvi smartfon na svijetu sa 18:9 „bezeless“ ekranom i velikom baterijom kapaciteta 5.500 mAh. Dakle, da ne bi bilo zabune, kompanija navodi kako je ovakav ekran u kombinaciji sa tako velikom baterijom prvi na svijetu. Zahvaljujući ekstremno tankom okviru ovaj uređaj će imati omjer tijela i ekrana od gotovo 91%, dok će se u gornjem rubu širine samo 3 mm smjestiti zvučnik te senzor blizine i svijetla. Njegova selfie kamera se smjestila sa donje strane prednjeg panela.

Kad smo već kod kamera, posljednje informacije govore da će Vkworld S8 smartfon na svojoj stražnjoj strani udomiti dvostruku kameru sa Sony IMX298 i Samsung 5 MP senzorom. Sony IMX298 nam je dobro poznati senzor koji se već našao u nekim prošlogodišnjim flagship modelima poput Xiaomi Mi5, One Plus 3T i Huawei Mate 8. Riječ je o provjerenom senzoru od 16 MP koji dolazi sa podrškom za fazni autofokus te DTI tehnologijom izolacije piksela što značajno poboljšava oštrinu i zasićenost boja na fotografijama. Za selfie fotke će biti zadužena kamera sa 13 MP Sony IMX135 senzorom koji ima otvor blende f/2.2.

Vkworld S8 će po svemu sudeći svojim korisnicima osim atraktivnog dizajna ponuditi i odlične fotografske mogućnosti, a i ostatak hardverskih specifikacija nam zvuči jako zanimljivo. Već znamo da će ovaj uređaj doći sa 5.99-inčnim 18:9 In-cell IPS ekranom rezolucije 2.160 x 1.080 piksela te sa 4 GB RAM-a, 64 GB interne memorije, osmojezgrenim procesorom, baterijom od 5.500 mAh sa 12V/2A brzim punjenjem, a kao šlag na tortu doći će cijena koja će se kretati ispod 200 USD.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.