VKworld S3 se očekuje polovicom mjeseca u dvije inačice

Fotografija članka: VKworld S3 se očekuje polovicom mjeseca u dvije inačice

Oni to zovu “low” i “high” inačica, a mi bi novi VKworld S3 mogli nazvati jeftini i malo bolji jeftini smartfon. Kako god bilo, očekuju se polovicom svibnja u prodaji po za sada nepoznatoj ali povoljnoj cijeni.

Oglas

Kažu kako su ga razvili s naglaskom na dizajn i multimedijske mogućnosti. Za početak, kažu kako ima natprosječno jak zvučnik od 3,6 Watta kojeg potpisuje Philips, a podržava i napredne audio tehnologije kao što su “Dolby surround”, “Philips deep bass” i “noise reduction”.

I kamere su nabrijane, tako da sprijeda ima kameru od 5 MP i s OmniVision senzorom, dok je straga Sonyjev IMX149 sensor (veličina 1/3.2″, 1.4μm piksel). Ekran je od 5,5 inča IPS, a ugrađena je i baterija kapaciteta od 2800 mAh. Spomenimo i kako radi na Android 7.0 Nougat OS-u, a one ranije spomenute dvije inačice odnose se na memoriju – 1 GB ili 2 GB RAM-a i 8 GB ili 16 GB interne memorije.

Ako smijemo nagađati, jeftiniji VKworld S3 model ne bi smio imati cijenu veću od 50$, Što vi mislite? :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.