Vkworld Mix+je najpovoljniji full-screen smartfon na svijetu?

Fotografija članka: Vkworld Mix+je najpovoljniji full-screen smartfon na svijetu?

Na smartfon scenu je stupio novi konkurent Xiaomi Mi Mix-u čiji nam naziv odmah ukazuje na ovakvu poveznicu. Naime riječ je o pametnom telefonu naziva Vkworld Mix+.

Oglas

Čim vidimo Mix u nazivu, odmah možemo i bez gledanja vijesti ili samog uređaja o kojemu je riječ zaključiti da je ovdje u pitanju pametni telefon koji gotovo da nema okvira sa desne, lijeve i gornje strane ekrana. Vkworld Mix+ je po navodima kompanije najpovoljniji full-screen pametni telefon koji se trenutno može naći na tržištu smartfona.

Moramo priznati kako je dizajn ovog uređaja veoma lijep, a dodatnu mu profinjenu notu daje staklena stražnja i prednja površina koja ima efekt zrcala. S obzirom da je ovdje riječ o uređaju koji gotovo nema okvira oko ekrana, Vkworld Mix+ se nalazi u kućištu dimenzija nekog 5-inčnog smartfona unatoč činjenici da zapravo raspolaže ekranom od 5.5 inča.

Kompanija se kod ovog modela odlučila suprotstaviti trendu ugradnje dvostruke stražnje kamere, no to ne znači da bi mu mogle nedostajati značajke koje se mogu pronaći na uređajima sa dvostrukim modulom kamere. Iako ima samo jednu 13 MP stražnju kameru Vkworld Mix+ svejedno može snimiti fotografije sa Bokeh efektom, baš kao i njegovi konkurenti sa dvostrukom kamerom. Uz to korisnik može izabrati fokus fotografije naknadno, nakon što je ona već snimljena. Sa prednje se strane za selfie ovisnike nalazi 8 MP kamera koja ima i neke dodatne beauty značajke za poljepšavanje fotografije.

Od ostalih poznatih specifikacija Vkworld Mix+ nudi 3 GB radne i 32 GB interne memorije. To će barem nuditi standardni model, međutim priča se kako će u prodaju doći i nešto jači model sa više interne i radne memorije. Kao što smo gore spomenuli tu će se naći i 5.5-inčni ekran LG-jeve proizvodnje sa kutom gledanja od 178 stupnjeva i HDR podrškom. I prednji i stražnji stakleni panel obavija Gorilla Glass 4 zaštita od slučajnih ogrebotina ili pak udaraca. Sve u svemu lijep smartfon, a više o njemu pogledajte u video zapisu u nastavku.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.