Vještine zapošljavanja – besplatno predavanje za studente, iskoristite ovu priliku!

Fotografija članka: Vještine zapošljavanja – besplatno predavanje za studente, iskoristite ovu priliku!

Kako bi studentima omogućili uspješan izlazak na tržište rada, Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i CareerCentar organiziraju besplatno predavanje Vještine zapošljavanja.

Oglas

S osnovama procesa zapošljavanja, analizom natječaja za posao, pripremom molbe i životopisa te važnosti razgovora za posao, studente će upoznati stručnjak za ljudske potencijale Vladimir Benić koji je krajem prošle godine pokrenuo CareerCentar, on-line platformu za edukaciju te povezivanje poslodavaca i kandidata za posao.

Vladimir Benić iza kojeg je desetogodišnje iskustvo u optimizaciji procesa zapošljavanja, mladima će pojasniti koga poslodavci smatraju savršenim kandidatom za posao te kako sebe procijeniti iz njihove perspektive.

Kako bi studenti stekli vještine zapošljavanja, siječanjsko je predavanje prvo u ciklusu edukativnih sadržaja iz područja zapošljavanja u Stablu znanja. U drugoj polovini ožujka te travnja Benić će na istom mjestu za studente voditi praktične radionice. Teme tih radionica studenti će sami birati putem Facebook stranice Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Predavanje održat će se u srijedu, 24. siječnja s početkom u 17 sati u Stablu znanja, dvorani Studentskog centra u Zagrebu (Savska 25).

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.