Vjerovali ili ne Steven Seagal je izašao iz Bitcoin businessa

Fotografija članka: Vjerovali ili ne Steven Seagal je izašao iz Bitcoin businessa

Ne znamo koliko je vas znalo da se Steven Seagal uopće bavi “rudarenjem”, ali ova vijest šokirala je sve one koji prate razvoj situacije oko Bitcoin-a.

Oglas

Do sada smo vjerojatno shvatili kako Seagal može biti što hoće i poželi. Znamo da je glumac, majstor borilačkih vještina, ali on je i stručnjak za kriptovalute – na neki način. Poznati glumac do nedavno je bio ambasador malo poznate kriptovalute Bitcoin. No, ljubav je relativno kratko trajala s  obzirom da je objavljeno kako je došlo do prekida odnosa sa neimenovanim pokretačima ove kriptovalute. Kroz ovaj projekt navodno je prikupljeno 75 miliona dolara kroz ICO (initial coin offering).

Na stabilnosti ove kriptovalute sigurno nije pozitivno odjeknula ova vijest, a još i to da su vlasti New Jerseya naredile osnivačima prestanak svih vrsta akcija oko trgovanja Bitcoin-a. Razlog za ovu odluku poprilično je bizaran jer se dotični nikada nisu registrirali za ovu vrstu djelatnosti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.