Vixtel Unity – australski tablet koji radi na Audroid i Ubuntu OS-u

Fotografija članka: Vixtel Unity – australski tablet koji radi na Audroid i Ubuntu OS-u

I Australci imaju svoj tablet, nema šale. Nazvali su ga Vixtel Unity, ima 10,1 inčni ekran i podržava “dual boot” – radi na dva operativna sustava – Android i Ubuntu Linux.

Oglas

Radi se o tablet uređaju koji će se vjerojatno pojaviti samo na australskom tržištu. Ekran od 10,1 inča bi trebao imati visoku rezoluciju, očekujemo veću od Full HD-a, vjerojatno 2560×1400 točaka ili neka slična. Vixtel Unity tablet bi trebao raditi na neimenovanom 4-jezgrenom procesoru, imat će 2 GB RAM-a i 64 GB prostora za pohranu podataka. Ima i kameru od 5 MP.

Saznajemo kako bi trebao podržavati WLAN, Bluetooth 4.0 i 3G, tako da ćete imati vlastiti Internet. Uz tablet dolazi i poseban “dock” na kojem se nalazi čak 3 USB ulaza normalne veličine, HDMI video izlaz (možete ga spojiti na veliki monitor) i Ethernet LAN ulaz.

Vixtel Unity tablet

Vixtel Unity bi se uskoro trebao pojaviti na tržištu, cijena mu za sada nije poznata, niti hoće li se pojaviti izvan Australije. No, činjenica je da se ekipa “down under” može pohvaliti kako imaju svoj domaći tablet… koji se vjerojatno proizvodi u Kini…

Aussie, Aussie, Aussie!, Oi, Oi, Oi!
:)

Vixtel Unity tablet

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.