Vivo Xplay 7 je prvi flagship sa 10 GB radne memorije i 4K ekranom!?!

Fotografija članka: Vivo Xplay 7 je prvi flagship sa 10 GB radne memorije i 4K ekranom!?!

Čini se kako uskoro dobivamo novog smartfon rekordera kada je u pitanju količina radne memorije, ali i sve ostalo…

Oglas

Vivo Xplay 7 je nadolazeći flagship sve popularnije kineske kompanije Vivo koji će navodno doći sa do sada neviđenih 10 GB radne memorije. To se pojavilo na procurjelim stranicama prezentacije na kojima se osim toga spominju zaista impresivne specifikacije.

Našao se tu neizbježni Qualcomm Snapdragon 845 procesor, ekran 4K rezolucije te nevjerojatnih 512 GB interne memorije. Postavlja li Vivo nove standarde u flagship kategoriji pametnih telefona? Da li je Vivo Xplay 7 kompanijin pokušaj da vrati svoje peto mjesto na top ljestvici najuspješnijih smartfon proizvođača na svijetu koje joj je „oteo“ Xiaomi?

Još je jedan svakako zanimljiva informacija kako će nadolazeći Vivo Xplay 7 doći i sa senzorom otiska prsta smještenim ispod ekrana. Isti takav nalazi se na nedavno predstavljenom Vivo X20 Plus UD modelu koji je prvi na svijetu došao sa takvim senzorom.

Ovo su sve trenutno samo glasine i nagađanja, a prethodnik ovog flagshipa Vivo Xplay 6 predstavljen je u prosincu 2016. godine. Krajnje je vrijeme da se pojavi njegov nasljednik. Hoće li to biti stvarno Vivo Xplay 7 kojega krase sve ove impresivne specifikacije?

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.