Vivo XPlay 7 će prvi imati senzor otiska prsta ispod ekrana?

Fotografija članka: Vivo XPlay 7 će prvi imati senzor otiska prsta ispod ekrana?

Qualcomm je demonstrirao svoju tehnologiju senzora otiska prsta smještenog ispod zaslona na Shanghai Asian Mobile World Congressu koji je održan u lipnju ove godine.

Oglas

Ova tehnologija je demonstrirana na jednom prototipu smartfona kompanije Vivo koji je svojim dizajnom jako podsjećao na Vivo XPlay 6 model predstavljen prošle godine. Osim toga Qualcomm je objavio da će prvi uređaji sa ovim oblikom autentifikacije stići na tržište u četvrtom kvartalu ove godine, a sudeći prema posljednjim glasinama upravo će Vivo biti kompanija koja će prva implementirati ovu tehnologiju u svoje uređaje.

Nova neslužbena slika Vivo XPlay 7 smartfona koja izgleda kao da je uhvaćena na nekoj Powerpoint prezentaciji otkriva da će ovaj uređaj doći sa novom tehnologijom senzora otiska prsta smještenog ispod zaslona. Osim toga ova slika otkriva da će Vivo XPlay 7 doći sa full-screen dizajnom koji će biti zaobljen pri rubovima, a na stražnjoj strani uređaja naći će se i trostruka kamera.

Po pitanju hardverskih specifikacija za sada nema mnogo informacija, no očekuje se kako će Vivo XPlay 7 doći sa Qualcomm Snapdragon 835 procesorom koji će biti ukomponiran sa 6 GB RAM-a, a moguće je da će biti predstavljen i u varijanti sa 8 GB RAM-a.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.