Vivo XPlay 5 sa 6 GB RAM-a na prvim slikama

Fotografija članka: Vivo XPlay 5 sa 6 GB RAM-a na prvim slikama

Uzimajući u obzir da će nadolazeći flagship kompanije Vivo uskoro biti predstavljen ne čudi što gotovo svakodnevno saznajemo nove detalje vezane za njega.

Oglas

Već smo vam pisali o tome kako je kineska kompanija Vivo službeno potvrdila da će njihov nadolazeći flagship smartfon biti opremljen da dosad neviđenih 6 GB RAM-a, te da će osim toga raditi na Qualcomm Snapdragon 820 procesoru, kao i da će biti opremljen sa dvostruko zakrivljenim ekranom.

Sada su se na internetu pojavili novi renderi ovog uređaja koji nam po prvi puta pružaju dobar uvid u njegov dizajn, a prema onome što možemo vidjeti Vivo XPlay 5 izgleda zaista impresivno.

U međuvremenu, Vivo je nastavio svoju kampanju sa teaserima, otkrivajući nam postepeno ključne specifikacije i značajke najnovijeg XPlay 5 smartfona. Posljednji teaser ove kompanije nam otkriva da će njihov nadolazeći flagship doći sa Hi-Fi 3.0 audio značajkom.

 

Vivo XPlay 5

Vivo XPlay 5

Vivo XPlay 5

Vivo XPlay 5

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.