Vivo XPlay 5: potvrđeno 6 GB RAM-a i SD820 procesor!

Fotografija članka: Vivo XPlay 5: potvrđeno 6 GB RAM-a i SD820 procesor!

Čini se da su glasine vezane za nadolazeći flagship kompanije Vivo bile točne, jer sada je službeno potvrđeno da XPlay 5 dolazi sa čak 6 GB RAM-a.

Oglas

Ova potvrda stiže nam sa najnovijeg službenog teasera koji je Vivo objavio, a time će ovaj smartfon postati prvi na svijetu sa ovom količinom radne memorije. Osim količine radne memorije ovaj teaser nam otkriva i da će Vivo XPlay 5 raditi na novom Qualcomm Snapdragon 820 procesoru.

Vivo je još prošli tjedan potvrdio ovaj uređaj, a samo dan nakon toga objavljeno je da će Vivo XPlay 5 biti službeno predstavljen 1. ožujka od kojega nas dijeli tek par dana. Osim 6 GB RAM-a i SD820 procesora, Vivo je potvrdio da XPlay 5 dolazi sa dvostruko zakrivljenim ekranom.

Ostatak specifikacija još nije potvrđen, ali prema prijašnjim glasinama ovaj bi flagship smartfon trebao doći sa 6-inčnim ekranom, kombinacijom kamera od 16 i 8 MP sa stražnje i prednje strane, te baterijom kapaciteta 4.300 mAh. Zvuči odlično, sada samo preostaje čekati predstavljanje i isprobati ga uživo.

Vivo XPlay 5

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.