Vivo XPlay 5: apsolutni rekorder na AnTuTu benchmarku

Fotografija članka: Vivo XPlay 5: apsolutni rekorder na AnTuTu benchmarku

Svi mi ljubitelji svijeta tehnologije s nestrpljenjem očekujemo 1. ožujak kada će svijetlo dana ugledati Vivo XPlay 5 – prvi smartfon na svijetu sa čak 6 GB radne memorije.

Oglas

Od spomenutog nas datuma ne dijeli mnogo dana, ali zato Internet „gori“ prepun novih informacija o ovom prelijepom Vivo flagship-u. Najnovija informacija nam govori kako su „procurile“ liste sa rezultatima benchmark testiranja ovog smartfona i njegove performanse su navodno i više nego odlične.

Navodno je na AnTuTu benchmark-u Vivo XPlay 5 postigao 162.610 bodova što ga čini najnovijim rekorderom u ovoj bazi podataka. Nismo baš sto posto uvjereni da je ovakvom rekordnom rezultatu pridonijelo 2 GB više radne memorije nego je uobičajeno za današnje smartfone, ali svakako ovu informaciju ne možemo ignorirati.

Veliki plus za ovaj pametni telefon svakako se nalazi ispod haube, a to je najnoviji Qualcomm-ov flagship procesor – Snapdragon 820. Sve u svemu ovaj bi smartfon, ako su mu performanse zaista tako dobre, mogao uzdrmati konkurenciju u svijetu pametnih telefona pa će tako i utrka za što boljim specifikacijama i performansama postati još žešća.

Vivo XPlay 5 (2)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.