Vivo X7 zasjao na prvoj službenoj seriji fotografija

Fotografija članka: Vivo X7 zasjao na prvoj službenoj seriji fotografija

Kineski proizvođač pametnih telefona Vivo će 30. lipnja službeno predstaviti svoja dva nova uređaja.

Oglas

Riječ je o Vivo X7 i X7 Plus modelima o kojima je u posljednje vrijeme bilo dosta riječi, ponajviše zahvaljujući kompanijinoj teaser kampanji. Iako još službeno nije predstavljen, Vivo je objavio seriju slika X7 pametnog telefona, a kao što možete vidjeti spomenute slike pružaju potpuni uvid u dizajn ovog uređaja.

Vivo X7 će biti dio takozvane premium serije uređaja srednje klase, a što se specifikacija tiče tu ne bi trebalo biti puno iznenađenja. Tako je kompanija već potvrdila da će Vivo X7 doći sa Qualcomm Snapdragon 652 procesorom, 4 GB RAM-a, 64 GB interne memorije i 16 MP prednjom selfie kamerom te 21 MP stražnjom kamerom.

Ekran ovog uređaja imat će dijagonalu od 5.2 inča i FHD rezoluciju, a ispod njega će se naći senzor otiska prsta integriran u fizičku home tipku, dok će baterija raspolagati kapacitetom od 3.000 mAh. Cijena po kojoj će se ovaj pametni telefon prodavati je još uvijek nepoznanica, no s obzirom da se ovdje radi o kompaniji Vivo ne možemo očekivati pretjerano povoljnu cijenu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.