Vivo X7: još jedan smartfon sa 6 GB RAM-a i Helio X25 CPU

Fotografija članka: Vivo X7: još jedan smartfon sa 6 GB RAM-a i Helio X25 CPU

Kako se bliži predstavljanje novog pametnog telefona kineske kompanije Vivo tako se pojavljuje sve više informacija vezanih uz ovaj uređaj.

Oglas

Zadnji put smo vam pisali kako je kompanija Vivo otkrila da će X7 model biti izrazito selfie orijentirani uređaj sa 16 MP prednjom kamerom, a sada saznajemo više informacija o njegovim hardverskim specifikacijama. Zahvaljujući novom teaseru kojeg je Vivo objavio sada znamo da će ovaj nadolazeći pametni telefon imati senzor otiska prsta integriran u fizičku home tipku ovalnog oblika.

Osim toga pojavile su se i gotovo potpune informacije o specifikacijama koje za sada još nisu službeno potvrđene. Prema njima Vivo X7 će imati ekran dijagonale 5.2 inča FHD rezolucije te bateriju kapaciteta 3.000 mAh. Kao procesor se navodi MediaTek Helio X25 koji se već nalazi u uređajima poput Meizu Pro 6 i LeEco Le 2 Pro. Po pitanju memorije trebale bi doći dvije verzije, jedna sa 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije sa cijenom od 409 USD, te jedna sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije čija bi cijena trebala iznositi 498 USD.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.