Vivo X7 je selfie orijentirani smartfon sa 16 MP prednjom kamerom

Fotografija članka: Vivo X7 je selfie orijentirani smartfon sa 16 MP prednjom kamerom

Kineska je kompanija Vivo započela sa teaser kampanjom kojom najavljuje svoj novi pametni telefon naziva Vivo X7.

Oglas

Vivo je na svojem službenom Weibo profilu objavio teaser sliku koja sugerira da kompanija u pripremi ima jedan selfie orijentirani pametni telefon. Novi će uređaj imati naziv Vivo X7, a teaser nam govori i kako će se sa njegove prednje strane naći odlična selfie kamera sa velikim senzorom od 16 MP. Jedno je sigurno, ova se kineska kompanija izradom selfie orijentiranog pametnog telefona definitivno odlučila biti u skladu sa trendovima današnjice.

Dodajmo kako na ovoj teaser slici stoji i natpis koji bi u prijevodu značio „Osvijetli svoju ljepotu“, a iz toga bi mogli zaključiti da će ovaj pametni telefon osim dobre selfie kamere imati i prednju LED bljeskalicu, što će značajno utjecati na kvalitetu fotografije u lošijim uvjetima osvjetljenja.

Na žalost, za sada ne postoje nikakve službene informacije što se tiče hardverskih specifikacija ovog kineskog pametnog telefona, no ipak postoje neke glasine koje sugeriraju da će imati i 21 MP stražnju kameru. S obzirom kako ovaj uređaj spada u Vivo X seriju, poput kompanijinog aktualnog flagshipa, postoji mogućnost i da će biti opremljen high-end specifikacijama.

vivo x7

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.