Vivo X5L tanak samo 6,3 milimetara, još jedan elegantni smartfon

Fotografija članka: Vivo X5L tanak samo 6,3 milimetara, još jedan elegantni smartfon

U posljednje vrijeme primjećujemo trend izlazaka novih ultra-tankih i lijepih kineskih smartfona. U ovu kategoriju spada i Vivo X5L smartfon, tanak samo 6,3 milimetara.

Oglas

Nakon što smo nedavno najavili izlazak novog najtanjeg smartfonan na svijetu sa samo 5 milimetara debljine, , još se jedan zanimljiv smartfon pojavio na certifikaciji u kineskoj agenciji TENAA. Vivo X5L spada u elitnu top klasu, što prepoznajemo i po hardverskim karakteristikama i po cijeni. Ipak, u kompaniji kažu kako je to za njih – srednja klasa. Po hardverskoj konfiguraciji ćemo reći kako je Vivo X5L smartfon – nešto između.

Za početak ćemo spomenuti 5 inčni IPS ekran HD rezolucije od 1280×720 točaka, te kako radi na novom Android 4.4.2 KitKat operativnom sustavu. Procesor je sam vrh ponude – radi se o novom 8-jezgrenom MediaTekovom MT6595 procesoru na 2,2 GHz (četiri Cortex-A17 jezgre na 2,2 GHz i 4 Cortex-A7 jezgre na 1,7GHz), dok se za grafiku brine PowerVR 6200 na 600MHz.

Također je bitno spomenuti kako je ugrađen 2 GB brzog 32-bitnog dvokanalnog LPDDR3 RAM-a na 933 MHz. Vivo X5L smartfon ima i MT6290 LTE modem, što znači da podržava pregršt komunikacijskih mreža – WCDMA, TD-SCDMA, GSM, FDD/TDD-LTE, CMCC 3G, CMCC 4G i TD-LTE. Ostatak hardverskih karakteristika je za sada tajna, no i ovo je puno što smo saznali.

Kad se bude pojavio na tržištu, a nadamo se uskoro, Vivo X5L smartfon će se prodavati po cijeni od oko 400$. Kao što smo rekli, točno je negdje na granici srednje i top klase smartfona. Vrijedilo bi ga imati :)

Vivo X5L tanak samo 6,3 milimetara, još jedan elegantni smartfon

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.