Vivo X5F – „mali brat“ najtanjeg Vivo X5 Max smartfona na svijetu

Fotografija članka: Vivo X5F – „mali brat“ najtanjeg Vivo X5 Max smartfona na svijetu

Vivo je danas predstavio X5 Max smartfon, a već u pripremi ima i njegovu manju verziju.

Oglas

Nedavno je kineska kompanija Vivo najavila svoj novi uređaj naziva , „debljine“ samo 3.98 mm, koji se smatra najnovijim najtanjim smartfonom na svijetu. Sada putem kineske agencije za certificiranje mobitela TENAA saznajemo kako Vivo priprema mini verziju ovog smartfona koja će nositi naziv Vivo X5F.

TENAA je nedavno izdala certifikat za ovaj smartfon koji nam otkriva dimenzije i neke specifikacije ovog uređaja. Što se tiče njegove debljine, može se vidjeti kako je Vivo X5F debljine 6.3 mm. Taj broj dobiven je mjerenjem uređaja na njegovom najdebljem dijelu, preciznije na mjestu gdje se nalazi kamera.

Vjerujemo da TENAA mjeri uređaje na njihovom najdebljem dijelu, s obzirom da je objavila podatak kako je Vivo X5 Max debljine 5.08 mm, dok je Vivo nedavno objavio fotografiju na kojoj se jasno vidi kako je prava debljina uređaja samo 3.98 mm.

Od ostalih poznatih specifikacija možemo navesti kako će, koliko se za sada čini, Vivo X5F doći sa 5 inčnim zaslonom rezolucije 1.280 x 720 piksela, osmojezgrenim procesorom koji će raditi na taktu od 1.5 GHz, 2 GB radne memorije, 16 GB interne memorije proširive MicroSD karticama do 128 GB, a uz to imat će 13 MP stražnju kameru i 5 MP prednju kameru koja će biti dovoljna za solidne selfije. :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.