Vivo X5 Max – ma koji Gionee, pogledajte ovu elegantnu liniju!

Fotografija članka: Vivo X5 Max – ma koji Gionee, pogledajte ovu elegantnu liniju!

Novi Vivo X5 Max pametni telefon najavljen je za 10. prosinca, kada bi trebao biti službeno predstavljen. Kada se pojavi na tržištu, bit će novi najtanji smartfon na svijetu.

Oglas

Kada već spominjemo njegovu tanku “dijetnu” liniju, recimo kako je Vivo X5 Max tanak samo 4,75 milimetara što je praktički nevjerojatno. Trenutno najtanji pametni telefon na svijetu je i sa svojih 5,1 milimetara je ušao i u Gunessovu knjigu rekorda. No, nije jedini tako tanak, i kompanija Oppo je najavila svog “manekena” koji bi trebao biti tanak . To su i napravili, te su potukli Gionee sa svojim trenutno najtanjim smartfonom na svijetu sa 4,85 milimetara.

Kada se pojavi na tržištu, odnosno nakon službenog predstavljanja koje je najavljeno za 10. prosinca, novi Vivo X5 Max će sa svojih 4,75 milimetara preuzeti titulu najtanjeg pametnog telefona na svijetu.

Od nekih tehničkih karakteristika koje bi vas mogle zanimati saznali smo kako će Vivo X5 Max raditi na Android 4.4 KitKat operativnom sustavu, imat će “phabletovski” 5,5 inčni ekran Full HD rezolucije do 1080 x 1920 točaka, teć će podržavati 4G LTE, imat će Hi-Fi zvuk.

Najavljena je i stražnja kamera od 13 MP i prednja od 5 MP, 2 GB RAM-a, 8-jezgreni MediaTekov (vjerojatno MT6592) procesor na 1,7 GHz.

I ono što nam se sviđa, navodno će se Vivo X5 Max prodavati i izvan Kine što nije potvrđeno, ali šuška se šuška… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.