Vivo X3 najtanji je smartphone na svijetu, služi i za sjeckanje povrća?

Fotografija članka: Vivo X3 najtanji je smartphone na svijetu, služi i za sjeckanje povrća?

Kineska kompanija BBK ponovo je nadmašila sama sebe. Njihov novi Vivo X3 smartphone tanak je samo 5,6 milimetara i kao takav je najtanji na svijetu!

Oglas

Kako bi pokazali koliko je njihov Vivo X3 tanak, napravili su seriju simpatičnih fotografija u kojima su prikazali kako se s njihovim smartphoneom može sjeckati povrće! Ne, ne šalimo se, pogledajte slike niže i zaista ćete vidjeti kako Vivo X3 sjecka na sve što naiđe.

Po nama odličan marketinški potez, a imati tako tanak smartphone je pravi prestiž. Vivo X3 još nije u prodaji, očekujemo ga vrlo skoro, cijena za sada nije objavljena. Osim tanke i elegantne linije Vivo X3 se može pohvaliti i 5 inčnim ekranom Full HD rezolucije od 1080p, te 4-jezgrenim procesorom kojeg najvjerojatnije proizvodi također kineski MediaTek.

Svjetska premijera Vivo X3 najtanjeg smartphonea na svijetu očekuje se 22. kolovoza, a vjerujemo kako će se već u rujnu pojaviti u prodaji. I, kako vam se sviđa? :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.