Vivo V5s: predstavljen još jedan ekspert za selfie fotke

Fotografija članka: Vivo V5s: predstavljen još jedan ekspert za selfie fotke

Kineska kompanija Vivo predstavila je novi pametni telefon naziva V5s koji je namijenjen za prodaju na brzorastućem i velikom indijskom tržištu.

Oglas

Vivo V5s će se u Indiji prodavati po cijeni od 296 američkih dolara, a već je dostupan za prednarudžbu preko Flipkart stranice. Ovaj pametni telefon opremljen je sa IPS ekranom dijagonale 5.5 inča i HD rezolucije, a u svom će se radu oslanjati na MediaTek-ov MT6750 procesor koji dolazi u kombinaciji sa 4 GB RAM-a.

Čini se kako se kompanija Vivo specijalizirala za selfie orijentirane smartfone, a takav je i V5s model čija je prednja kamera opremljena sa Sony-jevim IMX376 senzorom od 20 MP te LED bljeskalicom, dok se na stražnjoj strani nalazi 13 MP kamera.

Korisnicima će na raspolaganju stajati 64 GB interne memorije, senzor otiska prsta integriran u fizičku home tipku te baterija kapaciteta 3.000 mAh. Kao operativni sustav naveden je Android 6.0 Marshmallow povrh kojega će se naći kompanijino korisničko sučelje naziva Funtouch OS 3.0. Kompanija Vivo će ovaj smartfon na indijskom tržištu ponuditi u ružičasto-zlatnoj i mat-crnoj boji.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.